Steen Helmer

De 3 afgørende tiltag bag succesfuld vækst af softwarevirksomheder
De 3 afgørende tiltag bag succesfuld vækst af softwarevirksomheder
Jeg deler viden og erfaring fra +20 års erfaring med drift og rådgivning om vækst af softwarevirksomheder
Jeg deler viden og erfaringer fra +20 års drift og rådgivning af softwarevirksomheder
Steen Helmer

I min MasterClass lærer du:

  • Hvorfor det er vigtigt, at du udvikler/optimerer din forretningsmodel, så den passer til markedets og din målgruppes behov.
  • ​Hvorfor det er vigtigt med en veldefineret og dokumenteret vækststrategi og handlingsplan samt hvordan du opnår dette.
  • ​Hvordan du skaber en forudsigelig pipeline af kvalificerede kundeemner fra din ideelle målgruppe - nationalt såvel som internationalt.
  •  De anerkendte metoder der virker og giver optimale resultater.
  • ​ Hvordan du sikrer succesfuld implementering og eksekvering af ovenstående.
  • ​Hvordan du kan opnå succes UDEN en stor organisation, mange ressourcer og "dybe lommer".

Hvem er Steen Helmer?

Jeg har 15+ års erfaring fra at have drevet forskellige softwarevirksomheder med kunder og forretningspartnere både i Danmark og internationalt.

Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig konsulent og hjulpet adskillige softwarevirksomheder med forretningsudvikling og vækst på både strategisk og operationelt niveau.

Jeg er partner i konsulentnetværkene TBK Consult og The York Group.

Jeg indgår typisk e et rådgivningsforløb, hvor jeg både sikre den nødvendige struktur, værktøjer, metoder og videns overførsel samt at denne bliver implementeret og anvendt i organisationen.

Derudover besidder jeg et unikt netværk i såvel den danske som internationale softwarebranche.

Hvad siger kunderne?

CEO, Henrik Salicath

Steen har hjulplet os til mere struktureret arbejdsproces. En stærkere tilpasning mellem marketing og salg hjælper os nu med at levere stærke målbare resultater - hvilket vil understøtte Fiftytwo's fortsatte udvikling som virksomhed, levere på en vækst dagsorden og sikre, at vi tiltrækker og fastholder nøgletalenter.

CEO, Peter Jørgensen

Steen har været et væsentligt bidarag til transformationen af WorkPoint fra dansk konsulenthus til international Microsoft ISV Partner  (Independent Software Vendor) med en dedikeret partnerstrategi.
Senest er vi lykkedes med et succesfuldt salg af virksomheden primo 2022. 

CEO, Mads Toksværd

Steen har hjulpet os i Docubizz med at udforske mulighederne i et strategisk partnerskab med Microsoft, gennemgå og optimere vores kanalstrategi og hjælpe os med at anvende LinkedIn strategisk med henblik på at frigive vores internationale vækstpotentiale.

Steen Helmer

TBK Consult Copenhagen